<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

Klas op Groen bereidt kinderen voor op de maatschappij van de toekomst


Een school staat voor grote uitdagingen. Van boeken naar digitale leermiddelen, van klassikaal naar maatwerk per leerling. Het onderwijs én de hele maatschappij verandert.

Ook scholen staan voor de uitdaging om energiezuiniger, bewuster en maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Klas op Groen leert kinderen en jongeren de vaardigheden om zich in deze maatschappij staande te houden. Ze worden voorbereid op beroepen die nu nog niet bestaan, maar wél komen. 

DE SCHOOL DOOR EEN
‘GROENE BRIL’
 

Klas op Groen zet schoolbesturen, teams, buitenschoolse opvang en kinderen/jongeren als het ware een ‘groene bril’ op. En dat doet Klas op Groen met een verrassend, optimistisch concept dat onderwijs, duurzaamheid en cultuur verbindt:Circus Circulair is een rijdende groene theaterkaravaan annex lab, voor leerlingen. Een voorstelling en interactief experiment. Los in te zetten, maar liever als onderdeel van een maatwerkpakket met scholing voor het team, duurzaamheidseducatie en mogelijkheden voor in de school met zichtbaar resultaat.  Klas op Groen zet nadrukkelijk in op integreren en duurzaam versterken, aansluitend bij de startsituatie van de school.

Download hier de flyer!

 

NETWERK

Wilt u stappen zetten om van uw school een circulaire school te maken? Fors besparen op energie, over gaan naar gescheiden inzameling van het afval en kijken naar uw waterverbruik? De inkoop van uw materialen verduurzamen? De school schoonmaken op duurzame wijze? Er is veel mogelijk. Energiebesparingen op scholen lopen snel op tot wel 25%! Vaak is de startinvestering voor scholen een struikelblok, evenals het ‘woud’ aan bedrijven.

Klas op Groen werkt nadrukkelijk samen met bedrijven die uw school echt verder kunnen helpen. Daarnaast is Klas op Groen goed op de hoogte van subsidie- en financieringsmogelijkheden.  Privacybeleid Klas op Groen

 

 
 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ShareThis Copy and Paste