<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />
 • #Toekomststoel

  21-07-2017

  Jan Terlouw: "geef de toekomst een stoel"   Echte actie voor een mooie duurzame wereld. Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je er weinig mee op, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst.

  Lees verder
 • Circus Circulair® en Het Afval-lab®

  21-07-2017

  Circus Circulair presenteert het: Een rijdende groene caravan annex theater, annex lab, om afv [...]

  Lees verder
 • Energy Challenges

  21-07-2017

  Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken. Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op de school en in de omgeving.

  Lees verder
 • Muziek in de klas

  21-07-2017

  Overal met duurzaamheid aan de slag. Interactieve workshops met speciaal geschreven liedjes. Over afval bijvoorbeeld, en we gaan er ook mee aan het werk. Zingen, dansen en spelen met een echte piano, op skelterwielen. Die rijden we zo de klas in.

  Lees verder
 • Het Daltoncollege ontwerpt prullenbakken voor basisscholen

  21-07-2017

  Havo 3 technasium leerlingen van het Daltoncollege, technasium in Alkmaar krijgen de opdracht prullenbakken te ontwerpen voor het basisonderwijs.  praktisch het afval moet goed te scheiden zijn (in rest, PMD en GFT) speels, een ontwerp met een knipoog.

  Lees verder
ShareThis Copy and Paste