<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1122557164519905&ev=PageView&noscript=1" />

ZET UW BEDRIJFSHART OP GROEN Bedrijven staan voor grote uitdagingen. We maken een transitie door naar energie zuiniger, bewuster en maatschappelijk verantwoord. Het is belangrijk dat er een breed draagvlak is in de organisatie, en dat er ook veranderbereidheid is binnen alle lagen van de organisatie. 
Klas op Groen werkt intensief samen met bedrijven en heeft een prachtig aanbod voor bedrijven om het hart van de organisatie op Groen te zetten. 

Klik voor meer informatie en contact met Klas op Groen

CREATIEF IN VERANDERING

Hart op Groen is creatief in verandering. Ontdekken, experimenteren en beleven staan centraal in de aanpak. Klas op Groen zet nadrukkelijk in op integreren en duurzaam versterken, aansluitend bij de situatie van uw bedrijf.

Met een groene circus karavaan vol ontdekkingen, muziek en technische innovaties komen we langs bij uw bedrijf. Daarmee brengt Klas op Groen een  optimistische toekomst letterlijk dichtbij. Gekoppeld aan de karavaan zet Klas op Groen actieve workshops in en kan Klas op Groen verrassende bedrijfsuitjes organiseren. Wat dacht u van suppen door de grachten met een teiltje voorop voor drijvend afval, daarna een duurzame workshop bij een van de gekke voertuigen van Klas op Groen met muzikanten en een duurzame lunch daarbij! Workshops en modules bij de karavaan zijn zo opgebouwd dat jouw bedrijf ‘op Groen’ blijft staan, ook als de Groene Circuskaravaan voorbij is! Zo maken we samen impact en kleuren we de wereld steeds een beetje groener.

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuws updates

ShareThis Copy and Paste